Medlemsansökan

Viktigt att komma ihåg är att:

• Medlemskap löper alltid på kalenderår, dvs från den 1 januari till den 31 december (oavsett när ditt medlemskap börjar).
  • Blir du medlem under den tiden betalar du hela årsavgiften oavsett antal månader som återstår av året.
  • Uppsägning av medlemskap ska ske senast den 1 december annars förlängs det automatiskt med ett år.

Fält markerade med en * är obligatoriska.

Medlemskapstyp *

Obs! Var och en privatperson som antar föreningens syfte och som har hemvist på Åland kan bli ordinarie medlem i föreningen.

Behandling av personuppgifter och annan information

I och med att denna ansökan blir godkänd så ingår du ett avtal med Ålands Postcrossingförening om medlemskap. Det innebär att du godkänner att vi lagrar dina uppgifter och använder dem för kommunicering samt för fakturering.

Jag godkänner att mina uppgifter lagras samt används för att starta mitt medlemskap samt för att kommunicera med mig. *
Jag har läst föreningens stadgar och accepterar föreningens syfte samt stadgar. *